Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu s-a declarat, vineri, profund şocat de vestea privind asasinarea fostului premier al Japoniei, Shinzo Abe, despre care a spus că ”a fost un remarcabil om de stat şi un bun prieten al României”. ”Condamnăm cu fermitate atacul!”, mai spune Marcel Ciolacu în mesajul de pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Profund şocat de vestea privind asasinarea fostului premier al Japoniei, Shinzo Abe! Excelenţa Sa a fost un remarcabil om de stat şi un bun prieten al României. Condamnăm cu fermitate atacul! Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familia sa şi de poporul japonez!”, spune în mesaj preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu. 
 

Fostul premier japonez Shinzo Abe a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 67 de ani, după ce a fost împuşcat la un miting electoral, a anunţat postul bublic de televiziune NHK, citând surse din partidul fostului premier, relatează CNN.

Ulterior, decesul a fost confirmat de şeful spitalului la care a fost internat după incident.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.