Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a catalogat criza guvernamentală drept ”un circ inacceptabil” şi este de părere că ”s-a dezumflat” şi liderul USR, Dan Barna, dar şi ”revoluţia”. Ciolacu s-a întrebat retoric cine este vicepremierul care avea în subordine Ministerul Sănătăţii şi a anunţat din nou că în această sesiune parlamentară PSD va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că între timp s-a dezumflat domnul Barna, s-a dezumflat revoluţia. Eu mă bucur că am început să facem o distincţie între Guvernul României şi coaliţie. Coaliţia s-a creat la cerinţa preşedintelui României de a pune pe nişte nimeni în scaune, fără măcar bunul simţ elementar -  că am văzut că premierul vorbea şi de Constituţie, spiritul Constituţiei - fără măcar să câştige alegerile, dar începem  să facem distincţie între coaliţie şi Guvernul României”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, joi seara.

Liderul social - democrat consideră că asistăm la un circ în această perioadă în care aproape 200 de români mor zilnic de Covid.

”Asistăm cu toţii la un circ inacceptabil, în această perioadă aproape 200 de oameni mor zilnic. Nu se ştie încă ce  măsuri s-au luat pentru locuri mai multe la ATI. Am văzut că este atacat şi Spitalul de copii Grigore Alexandrescu să fie transformat parţial în spital Covid, nu vedem nicio coerenţă, un refuz inacceptabil al unui vicepremier de a prelua portofoliul Sănătăţii şi eu aş avea o întrebare pentru domnul prim ministrul Cîţu, cine este vicepremierul care avea în subordine Ministerul Sănătăţii? Este un lucru foarte important de ştiut”, a mai declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai subliniat că PNL nu îşi va da jos propriul Guvern, dar a remarcat că în USR PLUS sunt două tabere.

”Sunt ferm  convins că PNL nu îşi va da propriul Guvern jos deoarece nu poate. Acum să vedem, USR sau PLUS va da Guvernul Cîţu jos. Nu e suficient că sunt trei guverne într-unul singur, vedem acum că sunt şi două tabere în interiorul USR, unul e USR şi unul este PLUS şi fiecare are cerinţele lui”, a declarat Ciolacu.

Preşedintele PSD a mai reafirmat că în această sesiune parlamentară social - democraţii vor depune moţiune de cenzură la adresa Guvernului României.

”Categoric, în această sesiune parlamentară vom depune moţiunea de cenzură”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.