Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Craiova, despre momentul în care va fi lansată lista PSD la europarlamentare, că orice coleg poate să deschidă lista şi nu vede o soluţie rea să fie Mihai Tudose. El a precizat că nu este lista lui Ciolacu şi fiecare regiune trebuie să se regăsească cu cel puţin o persoană în zona eligibilă. Liderul PSD a mai spus că lista va fi lansată odată cu congresul PES, când vor veni toţi prim-miniştrii şi toţi preşedinţii social-democraţi din Europa la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Orice coleg poate să deschidă această listă, mai ales dintre cei care în acest moment sunt europarlamentari. Nu văd o soluţie rea ca Mihai Tudose să deschidă lista, dar Partidul Social Democrat toate relele lui (..) după 7 ianuarie împreună cu secretarul general şi prim vicepreşedinţii, vicepreşedinţii vom avea întâlniri în fiecare regiune”, a spus preşedintele PSD, la Craiova.

El a precizat că ”nu este o listă a lui Marcel Ciolacu ci este lista PSD şi fiecare regiune trebuie să se regăsească cu cel puţin o persoană propusă în zona eligibilă, fiindcă altfel îşi pierde partidul de ce să lupte”.

”Vom porni aceste discuţii, vom creiona o listă, o vom propune Consiliul Politic National şi cu certitudine lista va fi lansată odată cu congresul PES, când vor fi toţi prim-miniştrii şi toţi preşedinţii social-democraţi din Europa la Bucureşti”, a mai spus preşedintele PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.