Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că la nivelul coaliţiei s-a stabilit formarea unui grup de lucru, pe lângă premier, din care să facă parte ministrul de resort şi specialiştii din partide, pe domeniul energiei, inclusiv reprezentanţii ANRE, în care să se găsească niste măsuri predictibile, pe o perioadă medie şi lungă, în privinţa facturilor la energie electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi avem o lege a pensiilor, care este, din câte ştiu eu, în aplicare. Pe urmă au venit nişte Ordonanţe de urgenţă care au mutat anumite termene şi cu toţii am convenit să începem să vedem o executie bugetară şi oportunităţile pentru perioada următoare. Provocările majore, eu ştiu că în luna ianuarie a fost o majorare a pensiilor, a existat şi un ajutor, haideţi să depăşim această criză energetică, şi să găsim, dacă am găsit pentru aceste două luni, anumite măsuri, să venim în continuare cu măsuri predictibile, pe o perioadă medie de timp şi o perioadă lungă”, a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a anunţat că s-a stabilit în cadrul coaliţiei un grup de lucru, pe lângă premier, împreună cu ministrul de resort şi cu specialiştii din partidele care formează această coaliţie.

”La următoarea şedinţă a coaliţiei să se discute, concret, pe anumite propuneri, şi să fie prezenţi inclusiv reprezentanţii ANRE”, a spus el.

”Cred că este forma cea mai corectă şi profesionistă a acestei probleme, repet, cea mai importantă problemă pe care o au românii, atât în zona privată cât şi a industriei româneşti”, a afirmat el.

Marcel Ciolacu a explicat că a văzut şi alte abordări, în alte ţări europene, inclusiv pe zona casnică şi a IMM-urilor, şi pe industrie, cu scheme de ajutor din partea ministerelor de resort.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.