Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat luni, la sediul partidului, că este posibilă renegocierea PNRR pentru includerea irigaţiilor în acest program, el afirmând că ”anumiţi miniştri, care au fost în acea guvernare de dreapta, ar trebui să răspundă de ce în PNRR nu avem prins niciun metru de irigaţii”. Liderul PSD a anunţat că va avea o întâlnire cu premierul şi ministrul Agriculturii pe tema ajutorului pentru fermierii afectaţi de secetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut cu toţii că în zonele în care sunt irigaţii nu este problema de secetă. Acum, anumiţi miniştri care au fost în acea guvernare de dreapta, ar trebui să răspundă de ce în PNRR nu avem prins niciun metru de irigaţii”, a spus liderul PSD.

Ciolacu a arătat că încearcă împreună cu miniştrii Marcel Boloş şi petre Daea să prindă aceste aceste irigaţii în PNRR, la renegociere şi nu numai.

”Încercăm, acum ,cu dommnul ministru Boloş şi domnul ministru Daea să prindem, la renegociere, ÎN PNRR aceste irigaţii nu nu numai. Căutăm soluţii şi din fonduri de labugetul statului, ca să urgenţăm acest sistem de irigaţii mult discutat”, a precizat el.

Marcel Ciolacu a spus că va avea, astăzi, o discuţie cu premierul şi cu ministrul Petre Daea, despre ceea ce trebuie oferit fermierilor afectaţi de secetă.

”În cursul zilei de astăzi o să am mai mult ca sigur o întâlnire şi cu domnul prim-ministru, dar o să am o întâlnire şi cu ministrul Daea, înainte de discuţia cu prim-ministrul”, a mai spus preşedintele PSD.  

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.