Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, afirmă, joi, că problema sustenabilităţii deficitului rămâne deschisă şi implică identificarea unor soluţii care să fie cuprinse în strategia fiscal-bugetară, dar precizează că nu va fi amînată creşterea contribuţiei la Pilonul II de pensii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu vom amâna creşterea contribuţiei la Pilonul II de pensii. Am vrut să abordez direct o chestiune importantă pentru a pune capăt oricăror speculaţii şi pentru a oferi claritate în legătură cu deciziile ce se iau la nivel de Guvern. Toate aceste speculaţii şi zvonuri nu ne aduc niciun beneficiu”, a scris, joi, pe Facebook, ministrul Finanţelor.

Acesta afirmă că problema sustenabilităţii deficitului rămâne deschisă şi implică identificarea unor soluţii care să fie cuprinse în strategia fiscal-bugetară.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Tocmai de aceea, echipa MF analizează cu atenţie diferitele opţiuni care sunt prezentate la nivelul coaliţiei de guvernare şi calculează impactul pe care îl pot genera”, a mai transmis ministrul.

Acesta a precizat că deciziile adoptate vor fi prezentate de coaliţie.

”Ce pot să vă asigur este că orice act normativ care va avea semnătura instituţiei noastre va respecta trasparent toate etapele de elaborare, avizare şi aprobare”, a mai afirmat ministrul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.