Ministrul Marcel Boloş a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Prima news TV, despre o preluare a Ministerului Transporturilor, la rotativa premierilor, că dacă e să ne raportăm la ce s-a semnat şi s-a încheiat ca şi protocol în coaliţie, este o variantă care corespunde protocolului şi este posibil acest scenariu. El a ţinut să precizeze, despre păstrarea portofoliului fondurilor europene, că este decizia coaliţiei, care se va lua la momentul potrivit şi probabil că vor cântări şi rezultatele pe care le obţii ca ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Marcel Boloş a fost întrebat despre varianta unei preluări a ministerului Transporturilor, la rotativa din luna mai a premierilor, iar ministerul Investiţiilor să revină la PSD. ”Dacă e să ne raportăm la ce s-a semnat şi s-a încheiat ca şi protocol în coaliţie, este o variantă care corespunde protocolului, este posibil acest scenariu, dar eu am spus-o de multe ori, nu contează persoana mea. De unde ştiţi că nu mi-ar plăcea Finanţele?”

Boloş a ţinut să precizeze că ”a lucrat 4 ani în Ministerul Transporturilor, s-a implicat în atâtea proiecte de infrastructură, dar pe de altă parte, pregătirea lui pe fond este de finanţist, iar de 15 ani este în fonduri europene”.

”E dificil de decis. Îţi erodezi din credibilitate dacă nu rămâi statornic pe un domeniu. Până la urmă, reţeta pentru orice ministru este să îşi păstreze linia profesională căreia i s-a dedicat”, a completat el.

Despre păstrarea mandatului la Fonduri Europene, Boloş a spus că are o serie de proiecte pe care le-a pornit, cel de digitalizare, care este o cruce grea pe care şi-am asumat-o. 

”Sigur că mi-aş dori, având în vedere proiectele pe care le-am început şi nu sunt puţine, dar aceasta este decizia unei coaliţii care se va lua la momentul potrivit şi probabil că vor cântări tot ce a însemnat şi rezultatele pe care le obţii ca ministru”, a spus el. 

Întrebat dacă ar accepta să rămână ministru cu susţinerea PSD, Marcel Boloş a răspuns: ”Având în vedere că de-a lungul timpului am fost susţinut de PNL, nu cred că m-aş simţi confortabil să zbor de la un partid la altul şi depinde demnitatea de om până unde te lasă”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.