Ministrul Marcel Boloş a declarat marţi, despre ajutorul acordat românilor care se încălzesc cu lemne, că banii pot fi primiţi pe loc dacă documentele privind procurarea lemnelor sunt valide şi au toată procedura respectată şi că statul acceptă şi documente de achiziţie a acestui material lemnos începând cu august 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Banii pot fi primiţi pe loc dacă documentele privind procurarea lemnelor de foc sunt documente valida şi au toată procedura respectată”, a spus ministrul Boloş. El a arătat că cei în cauză au nevoie de cartea de identitate, de cardul de energie şi documentul justificativ, respectiv factura de livrare a materialului lemnos şi documentele de plată.

”Noi discutăm despre decontarea unor sume plătite în numerar de către beneficiarii noştri”, a explicat el. Boloş a precizat că, dacă aceste documente au fost rătăcite, fiind o perioadă de timp de la achiziţia lemnelor, se acceptă şi copie eliberat de către furnizorul de lemne.

”Încercăm să fim atenţia la pistele de audit pe care le urmăreşte Comisia pentru a asigura trasabilitatea acestor bani pe care îi cheltuim cu ajutorul de încălzire şi acceptăm foarte important documentele eliberate, de furnizare a materialului lemnos, începând cu luna august 2022”, a arătat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.