Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, despre o posibilă vizită în Statul Israel, că, cu certitudine va avea minim o deplasare externă, la Kiev, fiind vorba de o întâlnire la nivelul celor două Guverne, român şi ucrainean, în urma vizitei recente a premierului Ucrainei, Denis Smîhal, la Bucureşti, el aprecizând că în funcţie de acest program o să vadă dacă se impun şi alte deplasări. Şeful Executivului nu a confirmat informaţia privind vizita în Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu certitudine, săptămâna viitoare voi avea minim o deplasare externă”, a spus premierul, el explicând că va fi o formulă de genul şedinţei de guvern comune a celor două state, România şi  Ucraina, convenită de mai mult timp, de când a venit premierul ucrainean Denis Smîhal în România. 

”În funcţie de acest program o să vedem dacă se impun şi alte deplasări”, a spus premierul la Prima News. 

El a arătat că este o situaţie tensionată. Trebuie să fim foarte corecţi, totul s-a declanşat de la un atac terorist condus de Hamas, asupra cetăţenilor din Israel. Cred că de la 11 septembrie, nu a mai existat un asemenea atac terorist. Acesta este adevărul, de aici s-a pornit”, a precizat Ciolacu. 

Întrebat dacă poate confirma că va avea şi o vizită în Israel, marţi, aşa cum a apărut informaţia pe surse, premierul Marcel Ciolacu a răspuns: ”Nu”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.