Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban participă, luni, la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, care se desfăşoară la Vila Lac 1. Iniţial, liberalii urmau să se reunească la sediul central al PNL din Aleea Modrogan nr 1, unde au fost pe tot parcursul zilei, însă pe seară s-a decis ca şedinţa să aibă loc la Vila Lac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este prima şedinţă a conducerii PNL la care participă fostul preşedinte Ludovic Orban, de la Congresul din 25 septembrie. 

Recent, Ludovic Orban afirma singura soluţie normală, onorabilă, decentă de guvernare e refacerea coaliţiei de centru-dreapta cu USR. 

El arăta că a avut o discuţie cu toţi colegi săi, atât cu cei care s-au retras, cât şi cu cei care se vor retrage în viitorul apropiat, iar decizia este foarte clară, şi anume că nu vor vota un guvern PNL-PSD.

17 parlamentari PNL şi-au dat demisiile din grupurile parlamentare ale PNL, după plecarea lui Ludovic Orban. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.