Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că în ultimele două luni a făcut vizite în teritoriu în 12 filiale judeţene ale partidului. Aflat sâmbătă, la Mehedinţi, Orban a declarat, răspunzând unei întrebări, că ar „minţi” dacă ar susţine că vizita sa nu are legătură cu Congresul intern din PNL, însă a subliniat că vizita nu este una electorală, pentru că „încă nu e declanşată procedura de congres”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, care este motivul vizitei sale la Mehedinţi, unde s-a întâlnit inclusiv cu membri PNL, Ludovic Orban a răspuns, râzând: „Ca să zic că nu are nicio legătură cu Congresul v-aş minţi”.
El a ţinut însă să precizeze că nu este vorba despre o vizită de campanie electorală internă.
„Dar chiar fac parte... deci e a doisprezecea organizaţie în care mă-am deplasat în ultimele două luni, aşa în condiţiile pandemice care sunt. În special ne întâlnim cu primarii, cu consilierii judeţeni, cu viceprimarii, discutăm chestiuni  de ordonare a proiectelor, inclusiv a proiectelor locale, ce finanţări posibile o să fie pentru proiectele locale, fie pe fonduri guvernamentale, fie pe fonduri europene, discutăm de diferitele proiecte care există la nivelul comunităţilor locale sau regionale, de asemenea discutăm chestiuni care ţin în special de buna guvernare locală sau la nivel naţional. Practic nu  pot să zic că e o vizită electorală, că încă nu e declanşată procedura de congres. Dar, de altfel, relaţia mea cu PNL Mehedinţi e o relaţie extrem de apropiată”, a afirmat Orban într-o conferinţă de presă susţinută la Instituţia Prefectului Mehedinţi.
La rândul său, Virgil Popescu l-a prezentat pe preşedintele PNL drept „vechiul nostru prieten” arătând că acesta „rămâne prietenul nostru” ( al PNL Mehedinţi – n.r.).

Ludovic Orban a anunţat vineri că 36 de organizaţii PNL au votat, în biroul judeţean, susţinerea candidaturii sale pentru un nou mandat la şefia partidului. Liderul liberalilor a mai spus că va avea loc anul acesta Congresul formaţiunii, însă evenimentul va fi organizat în funcţie de cum va permite situaţia epidemiologică.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.