Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni seară, cu referire la pledoaria preşedintelui Klaus Iohannis pentru golf, că asta presupune să ai un venit mare, peste medie şi presupune să ai şi timp. ”Sunt un om ocupat, nu practic golful”, a declarat Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, luni seară, la Realitatea PLUS, dacă a fost invitat de preşedintele Klaus Iohannis să joace golf şi a precizat că nu practică acest sport.  

”Sunt un om ocupat, nu practic golful. De dimineaţă până seară sunt în activitate. Golful presupune să ai un venit mare, peste medie şi presupune să ai şi timp ca să joci golf. E un sport cronofag, până nimereşti găurile alea de pe traseu, de pe pajiştile alea îţi ia un timp destul de îndelungat”, a declarat Orban.  

Şi duminică Ludovic Orban a comentat declaraţiile preşedintelui, catalogând drept ”total deplasat” gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a promova golful ca sport, el arătând că acesta este un sport accesibil unor categorii de persoane, şi nu tuturor, aşa cum a afirmat preşedintele. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, ”un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură”, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.