Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, după adoptarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, că organizaţiile judeţene ale partidului sunt chemate în weekend să se pronunţe asupra strategiei de urmat în vederea consultărilor pe care preşedintele Klaus Iohannis le va face cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcţia de prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Când am fost ales preşedinte am spus un lucru simplu: toate deciziile importante ale partidului vor fi luate cu consultarea bazei partidului. Mâine la 11:00 am convocat Biroul Executiv pentru a analiza situaţia şi pentru identificarea posibilelor căi de urmat pentru PNL. După şedinţa acestui Birou Executiv, în tot cursul weekend-ului vom declanşa consultarea bazei partidului în fiecare filială judeţeană, iar la finalul acestei consultări, luni, vom avea o reuniune a Biroului Politic Naţional împreună cu grupurile parlamentare pentru a stabili strategia PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a mai spus că obiectivul liberalilor este să ”scoată de la butoane” PSD.

”Obiectivul nostru este să scoatem de la butoane pe nebunii care şi-au bătut joc în ultimele şase luni. Acesta este obiectivul nostru (...) Pentru ca România să poată să meargă înainte trebuie să scăpăm şi de a doua gaşcă din PSD, gaşca Dragnea – Olguţa – Firea. Doar când toţi pesediştii vor fi trimişi acasă lucrurile vor reveni la normal în România”, a mai spus Orban.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.