Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat joi seară, la Digi24 de ce a decis ca realizatorul TV Rareş Bogdan să fie pe primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, afirmând că acesta "a fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Rareş Bogdan e absolvent de ştiinţe politice. Nu e pentru prma oară în PNL, a mai fost membru, a fost preşedinte al organizaţiei de tineret a Alianţei Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziţie faţă de orice comportament abuziv al puterii. Să ne aducem aminte numai de 10 august, pe anumite posturi de televiziune vedeai doar minciuni. A fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE. Ieri a redevenit membru al PNL. A intrat într-o bătălie împotriva actualei puteri”, a afirmat Ludovic Orban la Jurnalul de seară.

Orban a precizat că este decizia preşedintelui partidului cine apare în fruntea listei. El a adăugat că liberalii s-au gândit de mai mult timp la această variantă şi a recunoscut că se bazează şi pe publicul jurnalistului, pentru că acesta face parte din bazinul de alegători anti-PSD.

„Rareş Bogdan se bucură de foarte mare încredere, are o cotă de încredere de aproape 30%. Beneficiază de încredere din partea publicului ne-PSD, pe care în mare parte l-a hrănit cu informaţii, cu adevăruri, cu dezvăluiri”, a spus Ludovic Orban.

Forurile de conducere ale PNL au validat joi lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.