Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat joi seară, la Digi24 de ce a decis ca realizatorul TV Rareş Bogdan să fie pe primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, afirmând că acesta "a fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Rareş Bogdan e absolvent de ştiinţe politice. Nu e pentru prma oară în PNL, a mai fost membru, a fost preşedinte al organizaţiei de tineret a Alianţei Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziţie faţă de orice comportament abuziv al puterii. Să ne aducem aminte numai de 10 august, pe anumite posturi de televiziune vedeai doar minciuni. A fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE. Ieri a redevenit membru al PNL. A intrat într-o bătălie împotriva actualei puteri”, a afirmat Ludovic Orban la Jurnalul de seară.

Orban a precizat că este decizia preşedintelui partidului cine apare în fruntea listei. El a adăugat că liberalii s-au gândit de mai mult timp la această variantă şi a recunoscut că se bazează şi pe publicul jurnalistului, pentru că acesta face parte din bazinul de alegători anti-PSD.

„Rareş Bogdan se bucură de foarte mare încredere, are o cotă de încredere de aproape 30%. Beneficiază de încredere din partea publicului ne-PSD, pe care în mare parte l-a hrănit cu informaţii, cu adevăruri, cu dezvăluiri”, a spus Ludovic Orban.

Forurile de conducere ale PNL au validat joi lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.