Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban a declarat luni în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că el crede cu adevărat că se va face rotativa guvernamentală de anul viitor pentru că PSD în afară de declanşarea unei moţiuni de cenzură şi a alegerilor anticipate mai are la îndemână suspendarea preşedintelui, iar în cazul unui referendum, românii vor vota pentru demiterea lui Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred cu adevărat că se va face rotativa guvernamentală, pentru că PSD în afară de declanşarea unei moţiuni de cenzură şi a alegerilor anticipate mai are la îndemână suspendarea preşedintelui, care va duce cu certitudine la un referendum la care, cu datele de astăzi, care nu cred că se vor modifica substanţial, Iohannis va pierde, cel puţin 75% dintre cetăţeni vor vota demiterea preşedintelui”, a spus Orban. 

El a precizat că ”acest instrument îi este la îndemână şi este o armă extrem de puternică care îl va determina pe Iohannis să se ţină de cuvînt”. 

Despre o ieşire a PNL de la guvernare, Orban a afirmat că ”în prezent dominant în PNL sunt cei care beneficiază de pe urma participării la guvernare, în plan personal şi nu vor renunţa la aceste avantaje.

”Chiar dacă sunt voci răzleţe care avansează ideea asta, nu vor putea să impună o astfel de decizie pentru că este un PNL complet corupt din punctul de vedere al funcţionării democratice”, a mai spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.