Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu ştia despre faptul că Florin Cîţu a condus sub influenţa alcoolului în SUA, nefiind informat în acest sens de către premierul Florin Cîţu, au precizat, miercuri, surse apropiate preşedintelui PNL pentru News.ro. Potrivit acestora, liderul PNL nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse apropiate preşedintelui PNL au precizat, miercuri, pentru News.ro, că Ludovic Orban nu a deţinut informaţii despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîţu în SUA.

”Actualul premier nu i-a comunicat nimic despre acele evenimente, nici la momentul desemnării ca ministru al Finanţelor, nici la momentul desemnării şi susţinerii ca prim-ministru”, au transmis sursele citate.

Acesta au precizat că preşedintele PNL nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL.

Premierul Florin Cîţu a precizat, miercuri, întrebat dacă în trecut a fost închis 2 zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL.

Cîţu  menţionat că a fost vorba despre o contravenţie, că a condus sub influenţa alcoolului şi a plătit o amendă mare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.