Ministrul de Interne, Lucian Bode a spus, vineri, că nu a fost nicio şedinţă a coaliţiei, înainte de şedinţa de Guvern, aşa cum ceruse preşedintele PNL Florin Cîţu, el arătând că a fost doar o discuţie a liderilor partidelor din coaliţie, în care nu s-a cerut modificarea rectificării. Vineri, Florin Cîţu, liderul PNL, a cerut o şedinţă a coaliţiei, el declarând că este nevoie să se discute şi la nivelul coaliţiei despre proiectul rectificării bugetare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Răspunsul este nu, nu a avut loc o şedinţă a coaliţiei, şedinţele coaliţiei se desfăşoară conform acordului semnat de preşedinţii partidelor, vor fi săptămânale, anunţate public şi vor avea o ordine de zi dinaninte stabilită”, a spus Bode, după şedinţa de Guvern. 

El a precizat că astăzi a fost dost o discuţie între liderii partidelor care compun coaliţia, pe mai multe teme, inclusiv tema rectificării bugetare. 

Întrebat de ce a fost convocată această discuţie de către preşedintele PNL, LUcian Bode a spus că despre chestiuni care ţin de partid va răspunde în Modrogan, nu la Palatul Victoria. 

”Rectificarea bugetară era deja discutată cu toate ministerele (..) Nu era nevoie de un aviz politic, pur şi implu a fost o discuţie”, a spus el, adăugând că nu s-au făcut sugestii pentru modificarea rectificării bugetare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.