Ministrul de Interne, Lucian Bode, este de părere că moţiunea simplă iniţiată de USR şi semnată de parlamentarii Forţa Dreptei împotriva sa este ”o şaorma cu de toate” şi este convins că aceasta nu va trece. Bode a precizat că nu are nicio emoţie în privinţa moţiunii şi promis că va arăta tot ceea ce face Ministerul de Interne, inclusiv în privinţa Schengen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă are vreo emoţie având în vedere moţiunea simplă care-l vizează, Lucian Bode a declarat, joi seară, la Digi 24, că va demonta toate acuzaţiile. 

”Moţiunea simplă în sine este un demers pe care eu îl respect. Am semnat zeci de astfel de moţiuni simple. Văzând ce au reuşit semnatarii să pună în această moţiune, vorbind despre Ministerul Transporturilor, despre Ministerul de Interne, despre Facebook, despre tot, un fel de şaorma cu de toate, nu am nicio emoţie pentru că voi demonta toate aceste acuzaţii mincinoase fără niciun temei şi voi arăta şi ce face Ministerul de Interne în această perioadă, vizavi de Schengen”, a declarat Bode. 

Moţiunea simplă ”Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat” a fost iniţiată de USR şi semnată de către deputaţii partidului Forţa Dreptei. 

Moţiunea va fi dezbătută şi vtată săptămâna viitoare.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.