Liviu Mălureanu a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, printr-o decizie de marţi a premierului Florin Cîţu publicată în Monitorul Oficial. Acesta o înlocuieşte pe Violeta Vijulie care a fost eliberată din această poziţie printr-o altă hotărâre a şefului Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea Oana Ursache a fost numită în funcţia de secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni în locul lui Ovidiu Burduşa.

Tot marţi au mai fost publicate în Monitorul Oficial două decizii ale prim-ministrului, una pentru numirea în funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului a lui Raul-Călin Pop şi o altă în care George-Aurelian Căţean este desemnat secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.