Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, duminică seară, la România TV, în contextul în care l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, că Traian Băsescu a avut multe greşeli, dar partea bună este că el niciodată nu şi-a denigrat ţara în exterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD a spus că fostul preşedinte Traian Băsescu "s-a bătut pentru ca orice lider european să înţeleagă că ţara asta are dreptul săşi adopte singure legile în Parlament, să aibă controlul CCR şi s-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj pentru România".

"Traian Băsescu a făcut multe greşeli în mandatul lui, dar niciodată nu şi-a denigrat ţara şi în multe rânduri a fost şi s-a bătut pentru ca orice lider european să înţeleagă că ţara asta are dreptul săşi adopte singure legile în Parlament, să aibă controlul CCR şi s-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj pentru România şi să blocheze ce ar fi putut fi dezavantaj", a afirmat Liviu Dragnea.

El a făcut aceste declaraţii în contextul în care l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, susţinând că de la acesta au pornit toate criticile de la Bruxelles la adresa României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.