Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut sâmbătă, la mitingul PSD de la Galaţi, că un grup de bătăuşi merge prin ţară, după liderii PSD, concluzia sa fiind că "Iohannis şi gaşca lui vor să conducă România cu bâta".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în ţară, este un grup de bătăuşi care umblă după noi. Aseară, aici la Galaţi, le-au găsit la ei bolovani, pietre şi bâte. Iohannis şi gaşca  lui vor să conducă România cu bâta. Putem să-i lăsăm noi să conducă această ţară?", a întrebat Dragnea.

Vineri, la mitingul PSD de la Iaşi a avut loc o manifestaţie anti-PSD, iar Dragnea a fost huiduit în timpul discursului.

Joi şi vineri, la Cluj şi la Arad, Viorica Dăncilă a fost huiduită.

Sâmbătă, la Galaţi, aproximativ 100 de persoane au protestat, scandând "Hoţii!" şi "PSD - Ciuma roşie!", inclusiv la apariţia lui Liviu Dragnea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.