Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Parlament, că premierul Sorin Grindeanu are în continuare "toată susţinerea sa", a partidului, a aleşilor locali şi a parlamentarilor, fiind nişte zile grele din care prim-ministrul a ieşit "mai întărit".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat cum ar descrie relaţia sa cu Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a susţinut că este "foarte bună”.

"Foarte bună, este o perioadă pe care nu ne-am dorit-o, din ultimele zile, dar în astfel de perioade, până la urmă, relaţiile dintr-o organizaţie se întăresc. Îl susţin în continuare, nimeni nu a vrut să trecem prin aceste zile, dar Sorin Grindeanu iese mai întărit, au fost zile grele. Are toată susţinerea mea, are toată susţinerea partidului şi a aleşilor locali şi a parlamentarilor. Şi are toate pârghiile şi condiţiile să pună în practică programul de guvernare foarte aşteptat de către români”, a subliniat Liviu Dragnea. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.