Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, că se consideră o persoană „foarte cinstită” care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic, iniţiat de un procuror ”care şi-a uzurpat calităţile oficiale”, în condiţiile în care el „nu a furat nimic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat dacă se consideră un om cinstit, în condiţiile în care oamenii care au ieşit în stradă au spus că îşi doresc ca în fruntea instituţiilor să fie oameni cinstiţi, Liviu Dragnea a susţinut că este o persoană „foarte cinstită”.

„Mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic iniţiat de un procuror care şi-a uzurpat calităţile oficiale şi care la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotărârea care să îi spună de ce a fost condamnat. Dacă vi se pare normal ca după zece luni un om în România să nu ştie pentru ce a fost condamnat pe de o parte, pe de altă parte o hotărâre incompletă la care lipseşte expunerea şi motivarea, Codul de procedură penală spune practic că acea hotărâre nu există. Drept pentru care am şi făcut această contestaţie la executare”, a răspuns Liviu Dragnea.

Liderul PSD a ţinut să precizeze că el nu a furat nimic.

„Şi ca să închei, eu nu am furat nimic, doamnă. Eu am fost trimis în judecată, aduceţi-vă aminte, acelaşi scandal şi aceiaşi presiune şi manipulare îngrozitoare din 2012 când se spunea că eu am furat 2 milioane de voturi. Şi acum le caută. O să văd dacă le găsesc pe undeva, în condiţiile în care am fost trimis în judecată pentru ceva şi am fost condamnat pentru altceva. În primă instanţă. În a doua instanţă nu am reuşit să aflu de ce”, a conchis Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.