Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a felicitat miercuri, la bilanţul MAI, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) pentru activitatea pe care o desfăşoară, afirmând totodată că are relaţii foarte bune cu Raed Arafat, alături de care a pierdut „multe nopţi” pentru a salva oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vreau să felicit IGSU care, ca de fiecare dată, prin eroii săi necunoscuţi şi prin activitatea domului Arafat cu care am relaţii foarte bune de foarte mulţi ani, am pierdut multe nopţi împreună să salvăm oameni, acum nu ştiu dacă o să mai putem să o facem împreună. Pentru ceea ce faceţi, pentru salvarea vieţilor, pentru protejarea patrimoniului şi public şi privat”, a afirmat Liviu Dragnea. 

Premierul Sorin Grindeanu, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, au participat, miercuri, la şedinţa de evaluare a activităţii Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.