Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, după ce presa i-a citit mesajul deputatului social-democrat Călin Matei, adresat la început de an şcolar, că nu ştia nimic despre el, dar sunt „sfaturi bune”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă a citit mesajul deputatului Călin Matei, liderul PSD a susţinut că „nu ştie despre el”.

După ce presa i l-a citit, subliniind faptul că mesajul conţine greşeli gramaticale, preşedintele PSD a răspuns scurt că sunt „sfaturi bune”.

Deputatul PSD de Maramureş Călin Matei le-a transmis elevilor un mesaj în prima zi a noului an şcolar, în care le-a spus că nici lui nu i-a fost dragă şcoala, dar că nu a avut ce face şi i-a îndemnat: "Pune-ţi mâna pe carte!".

Mesajul, plin de greşeli gramaticale, a fost postat de Călin Matei pe Facebook.

"Nici mie nu mi-a fost draga şcoala, ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Pana la următoarea vacanţa, pune-ţi mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi in budă! Succes!". Ulterior, el şi-a editat mesajul şi a scris corect "Puneţi mâna pe carte".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.