Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că a jucat tenis pe multe terenuri din Bucureşti şi din ţară, inclusiv pe baza Pescariu, dar niciodată în compania lui George Maior, a lui Florian Coldea, a generalului Marian Hăpău sau a lui Gabriel Oprea. Liderul social-democraţilor a ţinut să precizeze că nu este ”un campion”, dar nici nu joacă „foarte rău”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat dacă a jucat vreodată tenis cu George Maior, preşedintele PSD a negat.

„Eu am jucat tenis pe multe terenuri din Bucureşti şi din ţară. Nu sunt un campion, dar nici nu joc foarte rău. Am jucat tenis de multe ori la acea bază sportivă, aşa numită baza Pescariu. Niciodată, dar niciodată de câte ori am jucat eu acolo nu a fost prezent nici George Maior, nici Florian Coldea, nici domnul Hăpău (Marian Hăpău – n.r.) de la Ministerul Apărării, nici domnul Oprea (Gabriel Oprea – n.r.), nici nu ştiu dacă domnul Oprea joacă tenis, nici domnul Botoş”, a afirmat Liviu Dragnea.

De asemenea, întrebat cu cine a jucat, preşedintele PSD a spus că a făcut echipă cu George Cosac.

„Am jucat, de obicei, eu fac echipă cu George Cosac, şi fac echipă cu el de dinainte de a fi preşedintele Federaţiei. De cealaltă parte, câteodată juca Victor Ponta, câteodată făcea echipă cu Pescariu, câteodată cu altcineva, câteodată îi băteam, câteodată luam bătaie. E foarte simplu”, a completat Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.