Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri seară, la ieşirea de la Parchetul General, că a fost citat ca martor în legătură cu afirmaţiile sale potrivit cărora protestul din 10 august ar fi fost o tentativă de lovitură de stat, el susţinând că a fost întrebat dacă are elemente în sprijinul declaraţiilor sale şi le-a prezentat procurorului. La ieşire, liderul PSD a fost aşteptat de mai mulţi protestatari care au strigat "Hoţule", "Dragnea infractorul a gazat poporul".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost citat ca martor în legătură cu afirmaţiile de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am elemente în sprijinul afirmaţiilor mele şi le-am prezentat procurorului. Tot ce am avut de spus am spus în faţa procurorului", a declarat Liviu Dragnea la ieşirea de la Parchetul General, unde a fost audiat timp de aproximativ o oră şi jumătate.

Întrebat dacă a depus vreun document la Parchet, el a spus că nu a depus niciun document.

De asemenea, întrebat dacă le-a spus procurorilor despre finanţarea externă a protestului din 10 august, Liviu Dragnea a răspuns: "Ce le-am spus dumnealor nu vă pot spune dumneavoastră". El a mai susţinut că nu a primit informări nici de la SRI, nici de la MAI. 

Jurnaliştii l-au întrebat pe liderul PSD şi dacă îi este teamă că va fi pus sub acuzare în acest dosar şi a răspuns: "Nici vorbă".

Liderul PSD a mai afirmat că le-a spus procurorilor că, în opinia sa, Jandarmeria a acţionat legal, în condiţiile în care acolo "au fost violenţe mari". 

Întrebat cine este vinovat pentru violenţele din 10 august dacă Jandarmeria a acţionat legal, Dragnea a răsuns: "Cei care au organizat aceste violenţe". 

Dragnea a fost vizibil iritat de întrebările jurnaliştilor, dar şi de cei câţiva protestatari care l-au asşteptat în faţa Parchetului şi care au strigat "Hoţule", "Dragnea infractorul a gazat poporul" sau "Să gazezi nilşte copii, cât de javră poţi să fii". 

La un moment, unul dintre protestatari l-a întrebat: "De ce sunteţi atât de bogat, de unde furaţi? ", iar liderul PSD a replicat: “N-am furat nimic! Unde e bogăţia mea? Nu v-aţi săturat de atâta minciuni?”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.