Senatorul PNL Liviu Brătescu susţine că PSD se comportă la Iaşi ca un partid de opoziţie întrucât nu trece zi în care să nu fie lansate atacuri la adresa miniştrilor PNL, social-democraţii fiind acuzaţi că se ascund de responsabilitatea guvernării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Brătescu a scris vineri pe Facebook că PSD se află la guvernare alături de PNL, dar că la Iaşi social-democraţii lansează aproape zilnic atacuri la adresa miniştrilor liberali.

"Nu trece zi în care parlamentarii PSD de Iaşi să se comporte ca nişte veritabili aleşi ai Opoziţiei şi să nu lanseze un atac la adresa „haosului" din actuala guvernare. Desigur, toate referirile sunt la ministere care sunt conduse de miniştri ai PNL. Ei spun că „nu se mai poate" şi că „trebuie luate măsuri". Eu pot înţelege multe despre politică, numai că măsura a fost depăşită de mult de aceşti domni. Tactica „pământului pârjolit" pe care o aplică pentru a se ascunde de orice fel de responsabilitate ar avea-o PSD în această guvernare, profitând de faptul că PNL-ul adoptă o poziţie corectă de partener în coaliţie, trebuie să înceteze", a afirmat senatorul liberal, Liviu Brătescu.

Parlamentarul PNL de Iaşi aminteşte că şi el ar putea să critice faptul că "s-a ales praful de măreţul proiect al lui Alexandru Rafila privind distribuirea pastilelor de iod către populaţie" sau că Ministerul Sănătăţii nu are nici acum vreun răspuns concret privind finanţarea din PNRR a Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară de la Miroslava.

"Ceasul bate, iar 2024 nu este aşa de departe. Dacă toată strategia PSD-ului, cel puţin la nivelul Iaşului, este să arunce orice problemă guvernamentală în spinarea „componentei liberale" a Executivului, fără să şi pună umărul la dezvoltarea Iaşului şi a regiunii prin muncă, atunci nu am nici o îndoială că acest comportament bizar şi lipsit de orice asumare a răspunderii va fi taxat la vot ca atare", adaugă senatorul PNL, Liviu Brătescu.

Liberalul susţine că PSD ar trebui să vadă că la Iaşi nu PNL este concurentul, ci că se luptă de la egal la egal cu AUR, care are toate şansele să-l depăşească.

"Asta ar trebui să-i trezească la realitate privind propria lor activitate, nu să-şi aştepte zilnic pe la colţuri aliatul de la guvernare", a precizat senatorul PNL Liviu Brătescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.