Preşedintele PSD Sector 1 Petre Florin Manole a declarat că edilul sectorului 1 Clotilde Armand are „un drum scurt ţi previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”. „De procurorii DNA, cu probatoriu. Drulă şi USR au plecat de la «fără penali în funcţii publice» şi a ajuns la statul paralel!”, a adăugat social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Inculpata Clotilde Armand, din primărie direct în puşcărie - un drum scurt şi previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local. De procurorii DNA, cu probatoriu. Drulă şi USR au plecat de la «fără penali în funcţii publice» şi a ajuns la statul paralel! Şi după ce Clotilde a semnat cu mâna ei dispoziţia prin care îi dă bani lui Clotilde, Drulă se ia cu ranga după procurori şi cai verzi pe pereţi”, a scris Petre Florin Manole, joi pe Facebook.

Social-democratul a mai spus că Clotilde Armand a reuşit culmea penibilului şi anume să îşi dea bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie.

„Nu aveţi nicio jenă şi nicio limită?!?! Inculpata de la sectorul 1 a reuşit culmea penibilului: să îşi dea bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie şi târăşte după ea tot USR-ul!”, a mai spus Manole.

Procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de „folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea s-a desemnat manager al unui proiect şi a semnat patru dispoziţii prin care şi-a însuşit 18.720 lei.

Armand a spus că este „un caz penibil, deschis la plângerea lui Dan Tudorache, cu acuzaţii ridicole, în care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro”.

„În urmă cu câteva ore mi-am anunţat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 şi mi-am depus la Biroul Electoral candidatura. I-am transmis lui Ciolacu că Alianţa Dreapta Unită o să-l trimită înapoi la covrigăria lui. La 2 ore după, am aflat de la televizor că am fost trimisă în judecată pentru că am implementat un program anticorupţie în administraţia locală”, a scris Clotilde Armand, joi pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.