Preşedintele PSD Sector 1 Petre Florin Manole a declarat că primarul „Clotilde Armand a chemat conducerea USR Bucuresti la sediul Primăriei Sectorului 1 ca să spargă împreună puşculiţa cu bani publici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Clotilde Armand a chemat conducerea USR Bucuresti la sediul Primăriei Sectorului 1 ca să spargă împreună puşculiţa cu bani publici. După ce a făcut investiţii de 1,6% pentru sănătate şi a atras 0 fonduri europene, Clotilde Armand promite că dă 1.000 de lei fiecărui cetăţean din Sectorul 1. Ajutor anticriză! Nu contează dacă eşti angajat pe salariul minim sau milionar în euro, pensionar sau CEO, dacă locuieşti în Chitila sau în Primăverii! Digitalizarea, investiţiile în educaţie, infrastructură şi spitale, toate promisiunile de reforme peste reforme au fost uitate! Anii de critică acerbă a voucherelor sociale s-au încheiat astăzi cu o promisiune de mită electorală în bloc”, a scris Petre Florin Manole, luni pe Facebook. 
 
El a mai spus că Primăria Sectorului 1 dispune de foarte mulţi bani, dar sumele nu sunt folosite de către Clotilde Armand la nimic.
 
„Adevărul este că primăria dispune de foarte mulţi bani care sunt la dispoziţia primarului şi care nu sunt folosiţi la nimic. E mult mai bine ca ei să ajungă la cetăţeni, dar doar la cei care au cu adevărat nevoie de sprijin, la cetăţenii cu venituri reduse. Partidului Social Democrat va depune amendamente pentru ca USR să nu dispună după bunul plac, fără criterii şi reguli, să nu risipească banul public pe proiecte populiste”, a completat social-democratul.
 
Toţi cetăţenii Sectorului 1 vor beneficia de un tichet anticriză în valoare de 1.000 lei pentru a putea trece mai uşor peste această iarnă. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a iniţiat un proiect de hotărâre de consiliu local potrivit căruia cetăţenii din această zonă administrativă, care au împlinit 18 ani, să beneficieze de acest sprijin financiar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.