Senatorul ieşean Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi, a criticat, joi, modul în care vremelnicul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a ales să inaugureze începerea lucrărilor de modernizare pe ultimul tronson al drumului interjudeţean Iaşi – Suceava, el precizând că situaţia pe această secţiune de drum de 44 km nu este deloc încurajatoare, existând pericolul nefinalizării la timp a lucrărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul ieşean Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi critică modul în care vremelnicul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a ales să inaugureze începerea lucrărilor de modernizare pe ultimul tronson al drumului interjudeţean Iaşi – Suceava. Situaţia pe această secţiune de drum de 44 km nu este deloc încurajatoare, existând pericolul nefinalizării la timp a lucrărilor, precum şi posibilitatea primirii unor corecţii financiare din partea Uniunii Europene sau a majorării sumei deja contractate, bani care vor fi plătiţi din buzunarele ieşenilor din cauza incompetenţei actualei administraţii judeţene, se precizează într-un comunicat oficial al PSD Iaşi. 

„Cu mare pompă, penalul Costel Alexe, încă preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, a inaugurat lucrările de modernizare aferente lotului 3 din axa rutieră strategică Iaşi – Suceava. Este un proiect pe care i l-am lăsat la cheie. În aproape doi ani abia a reuşit să desemneze constructorul. Or, acum, pe vremea asta, ar fi trebuit, de fapt, ca investiţia să fi fost finalizată, iar drumul folosit de şoferi. Ca o paranteză: şi celelalte două secţiuni ale axei alternative Iaşi – Suceava, deşi intrate în lucru în timpul mandatului meu, înregistrează mari întârzieri în execuţie. Sper să nu se ajungă în situaţia de a primi corecţii financiare din partea UE sau, în cazul ultimului tronson, să fie majorate sumele contractate deja. Toţi aceşti bani ar trebui să fie plătiţi din bugetul Consiliului Judeţean, adică din buzunarele ieşenilor, numai şi numai din cauza incompetenţei actualei administraţii judeţene”, spune preşedintele PSD Iaşi. 

Maricel Popa mai arată că ”ceea ce frapează este festivismul greţos, la limita ridicolului, cu care au fost lansate aceste modernizări: pe un vânt teribil, în stradă, cu microfon şi tricolor, cu discursuri sforăitoare”.

”Curat Caragiale! Urmăriţi doar primele secunde ale acestei filmări. E suficient. Cât de jos a putut să coboare nivelul bunului simţ acest Alexe, un individ rapace, lipsit de scrupule, disperat să-şi facă imagine prin orice mijloace. Cât tupeu, câtă nesimţire să se erijize în mare lider judeţean pe munca altora! Fiecare zi pe care acest ins o mai petrece la conducerea Consiliului Judeţean este o zi irosită pentru Iaşi şi pentru ieşeni. Alexe, lasă-ne!” a declarat Maricel Popa, liderul PSD Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.