Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a declarat, duminică seară, că nu este mulţumit de rezultatele PNL din exit-pollurile realizate la nivel naţional, adăugând însă, întrebat dacă are să-şi reproşeze ceva, că "am făcut tot ceea ce ţinea şi depindea de noi", iar în urma rezultatelor oficiale se va face o analiză în cadrul filialei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor Paul Dobre a declarat duminică, după prezentarea exit-pollurilor la nivel naţional, că nu este mulţumit de rezultatele PNL.

"Cum să fiu mulţumit de rezultat, bineînţeles că nu suntem mulţumit, dar până la urmă decizia este a poporului, nu!?", a spus Dobre.

Întrebat dacă are încredere în rezultatele exit-pollurilor, Dobre a răspuns că "prea mare nu, dar sunt destul de convergente şi cel puţin poziţionarea vizavi de PSD e destul de tranşantă, dar ceea ce poate fi interesant e în ce măsură PMP şi ALDE trec pragul pentru că asta va influenţa". 

El a admis, răspunzând unei alte întrebări, că este posibil ca USR să fi luat din electoratul PNL.

"Pe de o parte e posibil, pe de alta, de exemplu la Galaţi, au venit cu 7.000 de oameni mai mult decât la locale, ceea ce rar e posibil să fi fost  nehotărâţi care să se fi orientat, dar nu îmi dau seama până când nu văd rezultatele. Sunt 7.000 de votanţi în plus, aveam o estimare, dar nu ştiu dacă e cea mai exactă, pe municipiu. Pe judet prezenţa e mai scăzută, dar pe municipiu e mai mare", a mai spus Dobre. 

Întrebat dacă are să-şi reproşeze ceva, Dobre a răspuns: "Am făcut tot ceea ce ţinea şi depindea de noi, mai departe vom analiza. Să vedem rezultatul. Deocamdată e un exit-poll naţional, o să vedem rezultatul, o să vedem rezultatele pe localităţi, pe judeţ şi atunci vom putea face o analiză. Mai mult ca sigur se va face şi la nivel naţional, sunt totuşi alegeri naţionale, indiferent. Noi preluăm mesajele şi încercăm aşa să le mai adăptăm, dar mesajele de forţă vin pe naţional, vă dau exemplu USR-ul acesta", a mai spus Dobre. 

Victor Paul Dobre a candidat pentru al patrulea mandat de deputat, el fiind primul pe lista PNL Galaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.