Preşedintele AUR. George Simion, a participat la un eveniment organizat la Atreju de Fratelli d'Italia, acesta discutând cu premierul italian, Giorgia Meloni, despre o alianţă latină a partidelor patriotice din Europa, având în vedere rădăcinile comune ale celor două popoare, italian şi român. Liderul AUR a fost şi la Vatican, acolo unde a avut o audienţă privată cu Papa Francisc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Preşedintele AUR a fost invitat special la evenimentul organizat la Atreju de Fratelli d'Italia. În cadrul întâlnirii pe care George Simion a avut-o cu premierul italian, Giorgia Meloni, aceasta l-a felicitat pentru succesul politic pe care îl are în România, cei doi discutând despre o alianţă latină a partidelor patriotice din Europa, având în vedere rădăcinile comune ale celor două popoare, italian şi român”, anunţă AUR. 

Evenimentul organizat de partidul condus de prim-ministrul italian, Giorgia Meloni, a reunit liderii conservatorilor şi reformiştilor europeni, dar şi personalităţi de marcă, precum Elon Musk.

George Simion a luat cuvântul duminică în cadrul panelului „Europa pe care trebuie să o apărăm: motivele conservatorilor împotriva superstatului european” din care au mai făcut parte Raffaele Fitto, ministrul italian al afacerilor europene, Jorge Buxade Villalba, vicepreşedinte ECR, Assita Kanko, vicepreşedinte grupul ECR din Parlamentul European, Radoslaw Fogiel, vicepreşedinte ECR, Carlo Fidanza, liderul delegaţiei Fratelli d'Italia din Parlamentul European, şi Nicola Procaccini, vicepreşedinte ECR.

 
George Simion a declarat că AUR va câştiga următoarele alegeri europene din România. ”Putem câştiga, cu siguranţă, împreună cu românii care trăiesc în Italia”, a spus acesta, potrivit AUR. 
 
Preşedintele AUR a afirmat că soluţia pentru a apăra rădăcinile latine, rădăcinile creştine ale Europei este aceea ca la nivel european „să facem guvernul de centru-dreapta la Bruxelles şi să câştigăm împreună toate bătăliile care vor veni”, la fel ca la Roma, unde guvernul este tot de centru-dreapta şi este condus de „Leoaica Europei”, Giorgia Meloni.
 
Totodată, liderul AUR a anunţat că sâmbătă a fost la Vatican, acolo unde a avut o audienţă privată cu Papa Francisc, mai transmite AUR. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.