Preşedintele PSD Teleroman, Adrian Gâdea, a declarat, în urma scrutinului pentru alegerile parlamentare, că ”astăzi este ziua care va schimba destinul şi viitorul acestei ţări”, el spunând că rezultatul obţinut de PSD la alegerile de duminică este urmarea faptului că alegătorii au făcut comparaţie între guvernul PSD, guvernul actual şi cele conduse de Emil Boc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu cred că astăzi cetăţenii au avut de ales între fapte şi vorbe, că astăzi cetăţenii au votat pentru viitorul acestei ţări, pentru o Românie puternică, pentru o Românie unită, pentru creştere de salarii,  pentru creştere de pensii, pentru bunăstarea noastră, a tuturor. Cred că ziua de astăzi este ziua care va schimba destinul şi viitorul acestei ţări, o ţară în care ar trebui să credem mai mult, să credem mai mult în şansa ei de a deveni ceea ce merită: o naţiune mândră şi prosperă” a declarat pentru News.ro preşedintele PSD, Teleorman, Adrian Gâdea.

Acesta l-a felicitat pe liderul PSD Liviu Dragnea ”pentru modul în care a gândit şi coordonat programul de guvernare” cu care PSD s-a prezentat în faţa alegătorilor.

Întrebat care dintre promisiunile elctorale ale PSD crede că i-a convins cel mai mult pe alegători, în condiţiile în care partidele de dreapta au catalogat aceste promisiuni drept populiste, Gâdea a spus că, în opinia sa, oamenii au făcut comparaţia între actualul guvern, guvernul condus de social-democraţi şi guvernele conduse de Emil Boc.

”Măsurile pe care le avem în programul de guvernare nu cred că sunt măsuri populiste. Eu cred că cetăţenii au avut posibilitatea să facă o comparaţie între ceea ce se întâmplă astăzi, ceea ce s-a întâmplat în timpul guvernului PSD şi ceea ce s-a întâmplat în timpul guvernelor conduse de Emil Boc. Noi ceea ce avem în programul de guvernare sunt lucruri pe care le-am făcut atunci când am fost la guvernare şi am demonstrat ce însemană să fii un partid responsabil, preocupat de nevoile cetăţenilor şi un  partid care a pus înaintea oricăror alte interese interesele cetăţeanului, un partid care atunci când a fost la guvernare a arătat că se poate guverna şi în folosul cetăţeanului, nu împotriva lui”, a mai spus liderul PSD Teleorman.

După centralizarea de către Biroul Electoral Central a peste 70% din numărul de voturi, PSD a obţinut 46,3%, PNL-20,2%, USR-7,4% la Camera Deputaţilor, iar la Senat primele trei formaţiuni clasate sunt PSD-46,5%, PNL-20,6% şi USR-7,5%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.