Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune că victoria înregistrată de PSD în urma scrutinului de duminică este rezultatul programului de guvernare şi al unei campanii pozitive. Toader consideră că rezultatul obţinut de PNL este ”dezastruos” şi este consecinţa modului de a face campanie al liberalilor, iar, din punctul său de vedere, surpriza acestor alegeri este USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un rezultat peste aşteptările noastre, dar speram la un rezultat bun, întrucât ne doream să facem viitorul Guvern, să-l conturăm împreună cu echipa noastră. Ceea ce a dus la această victorie a Partidului Social Democrat a fost programul nostru de guvernare, atitudinea noastră pozitivă, faptul că nu ne-am denigrat niciunul dintre competitori şi faptul că am am dus o campanie pozitivă, echilibrată, bazată pe proiecte şi idei până la capăt”  a declarat pentru News.ro preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Întrebat dacă, din punctul său de vedere, există surprize în urma alegerilor, liderul PSD Prahova a spus că surpriza o reprezintă procentul obţinut de USR.

”Surpriza cred că este USR, care are un scor şi în Prahova şi la nivel naţional destul de mare, un lucru pe care, cel puţin noi la Prahova, nu l-am luat în considerare”, a precizat Bogdan Toader.

În ceea ce priveşte rezultatul obţinut de PNL în urma alegerilor de duminică, liderul PSD Prahova a spus că ”scorul PNL, aşa cum a fost toată campania PNL este un scor dezastruos, ca şi o campanie dezastruoasă, bazată pe multe micniuni, pe multe acuze, denigrări, nu pe proiecte şi nu pe un program de guvernare”.

Toader a mai spus că nu a anticipat scorul obţinut de PNL, dar că rezultatul acestui partid este consecinţa campaniei electorale pe care a derulat-o.

În judeţul Prahova, conform numărătorii paralele a PSD din 58% din secţiile de votare PSD are 42,38% din voturi, PNL a obţinut 21,95%, în timp ce USR are 8,50% din voturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.