Liberalii mizează să primească 2 milioane de voturi la alegerile europarlamentare din 2024, potrivit unor surse politice. PNL va merge pe liste proprii la toate rundele de alegeri din anul următor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liberalii iau în calcul să primească două milioane de voturi la alegerile europarlamentare din 2024, primele din seria de 4 runde de alegeri care vor avea loc anul viitor.

PNL se bazează pe cifrele Eurostat, care arată că aproximativ 50% din electorat se va prezenta la scrutinul pentru Parlamentul European, ceea ce înseamnă în jur de 8 milioane de votanţi.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Astfel, liberalii iau în calcul un scor de 2 milioane de voturi, şi un procent cu doi în faţă, potrivit surselor.

De asemenea, exclud ca AUR să se poziţioneze pe locul doi la aceste alegeri. Liberalii vor merge pe cont propriu la toate rundele de alegeri din 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.