Liderii PNL, parlamentari şi aleşi locali ai partidului au protestat, marţi seara, în Piaţa Victoriei, fluturând steaguri tricolore, scandând ”Demisia” şi ”PSD, ciuma roşie”. Ludovic Orban a spus că liberalii au vrut să îşi exprime astfel respectul faţă de românii care protestează din ianuarie anul trecut şi să le spună că luptă până la capăt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liberalii au venit pe jos de la sediul partidului, având un banner cu mesajul ”Luptăm până la capăt pentru România”.

Cei mai mulţi aveau steaguri tricolore. Ei au scandat ”Demisia”, ”PSD, ciuma roşie”.

Ludovic Orban a declarat că PNL a vrut să-şi exprime în acest mod respectul şi gratitudinea faţă de cetăţenii care protestează încă de anul trecut, de la adoptarea OUG 13, precum şi împotriva intenţiilor sistematice de a modifica legile justiţiei, împotriva tuturor măsurilor economice care au adus economia într-o stare critică şi pentru a da semnalul de mobilizare ”România deschide ochii”, pentru a le garanta că liberalii sunt alături de ei şi că luptă până la capăt.

Deşi plouă, în Piaţa Victoriei protestează şi marţi seara câteva zeci de oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.