Biroul Executiv al PNL se reuneşte, luni, de la ora 20.00, pentru a discuta despre următorii paşi în criza guvernamentală, pe fondul solicitărilor venite interiorul partidului ca premierul desemnat Nicolae Ciuacă să îşi depună mandatul. Surse politice au declarat, pentru News.ro, că în acest context este aşteptată o decizie cu privire la continuarea procedurii parlamentare de învestire a Guvernului, în condiţiile în care audierile candidaţilor sunt programate marţi, sau dacă premierul desemnat ar trebui să-şi depună mandatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biroul Executiv al PNL se reuneşte de la ora 20.00, în format videoconferinţă.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, dar şi alţi lideri ai formaţiunii sunt la sediul Guvernului.

Surse politice au declarat, pentru News.ro, că discuţia vizează stabilirea următorilor paşi în criza guvernamentală, pe fondul solicitărilor venite interiorul partidului ca premierul desemnat Nicolae Ciuacă să îşi depună mandatul.

Sursele citate au precizat că este aşteptată o decizie cu privire la continuarea procedurii parlamentare de învestire a Guvernului, în condiţiile în care audierile candidaţilor sunt programate marţi, sau dacă premierul desemnat ar trebui să-şi depună mandatul.

Biroul Permanent Judeţean al PNL Satu Mare a decis susţinerea continuării discuţiilor şi negocierilor politice pentru realizarea unei majorităţi în Parlament şi formarea unui nou Guvern, potrivit unui comunicat de presă al filialei liberale.

”Ţinând cont că din deciziile luate oficial de PSD şi USR reiese clar că actualul cabinet propus de Nicolae Ciucă nu are susţinere politică şi nu va trece de votul Parlamentului, propunerea noastră este ca actualul premier desemnat să-şi depună mandatul pentru a înlesni reluarea negocierilor de către PNL pentru formarea unui nou guvern cu acelaşi premier desemnat sau cu altul, susţinut de majoritatea conducerii partidului, cu respectarea condiţiei să fie din partea Partidului Naţional Liberal”, arată sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.