Liberalii au anunţat că anulează un eveniment care trebuia să aibă loc miercuri, la Sala Sporturilor din judeţul Argeş, cu ocazia zilei partidului. PNL este concentrat pe soluţionarea grevei din educaţie, precizează formaţiunea. Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, şi secretarul general al PNL, ministrul de Interne, Lucian Bode, vor fi prezenţi la momentul festiv organizat cu prilejul zilei PNL la Vila Florica, în Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Evenimentul naţional care urma să aibă loc in după-amiaza zilei de 24 mai la Sala Sporturilor din judeţul Argeş se amână din motive obiective. PNL este concentrat pe soluţionarea grevei din educaţie. Evenimentul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară tot în judeţul Argeş”, anunţă PNL.

Preşedintele PNL, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, şi secretarul general al PNL, ministrul de Interne, Lucian Bode, împreună cu alţi lideri din conducerea PNL vor participa la momentul solemn de la Vila Florica, în Ştefăneşti, jud.Argeş, miercuri, 24 mai, de la ora 9.00, mai precizează formaţiunea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.