Neurochirurgul Leon Dănăilă, care deschide lista PNL la Senat în Bucureşti, le-a cerut tinerilor, la mitingul liberalilor, să aibă încredere că în România se poate reuşi, că pot schimba România şi le-a cerut celor care au plecat sau se gândesc să plece să se întoarcă. ”Decât să schimbăm ţara, mai bine schimbăm conducătorii incompetenţi şi corupţi, decât sp plecaţi voi, tinerii, din ţară, mai bine pleacă cei din politică care nu se pricep”, a afirmat Dănăilă, susţinând că Dacian Cioloş este un politician onest, care poate face schimbarea în bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragii mei, ca medic ştiu că doar competenţa salvează vieţi. ca român ştiu că doar competenţa salvează România”, şi-a început discursul Leonb Dănăilă.

El a adăugat că românii merită un Parlament cu oameni profesionişti şi oameni integri.

”Pentru tinerii care au plecat din ţară şi pentru cei care doresc să plece, aveţi încredere că în România se poate reuşi. Mergeţi şi studiaţi în străinătate, dar veniţi acasă şi aplicaţi ce aţi studiat. Aveţi încredere că veţi reuşi în România. Decât să schimbăm ţara, mai bine schimbăm conducătorii incompetenţi şi corupţi, decât sp plecaţi voi, tinerii, din ţară, mai bine pleacă cei din politică care nu se pricep. Implicaţi-vă! De pe margine nu putem face schimbarea pe care o dorim. Voi, tinerii, aveţi încredere în valoarea voastră, pentru că voi puteţi schimba România î mai bine. Avem nevoie de politicieni oneşti cu care să putem schimba România, iar Dacian Cioloş este un politician onest care poate face schimbarea în bine”, a afirmat Leon Dănăilă.

Şi seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus a transmis un mesaj video, în care a spus că în cei aproape o sută de ani de viaţă el niciodată nu a pus mâna pe nimic şi că şi premierul Dacian Cioloş este ”corect, cinstit, care nu este implicat în niciun fel de mafii”.

”Ne-am schimbat, ne schimbăm şi sperăm să ne schimbăm în bine. Prin noi înşine”, a mai spus Quintus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.