Manifestanţii din Bucureşti au mers la intrarea în Camera Deputaţilor, accesul dinspre Parcul Izvor în Palatul Parlamentului, unde au aprins luminile telefoanelor mobile şi au scandat ”DNA, să vină să vă ia” şi ”Justiţie, nu corupţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii au mai scandat şi ”Demisia”.

La un moment dat, oamenii chiar au tras de porţi, încercând să intre în curte.

În zonă, pe lângă numeroşi jandarmi sunt masaţi şi luptători Brigării Speciale de Intervenţie, aşa-numiţii ”mascaţi”. De altfel, aceştia au fost prezenţi şi în Piaţa Victoriei, încă de la începul protestului.

Duminică seară, Jandarmeria a desfăşurat efective fără precedent la protestele din acest an.

Manifestanţii au început să se adune la ora 18.00 în Piaţa Victoriei, iar la ora 19.30 mii de oameni au plecat în marş spre Parlament.

Jandarmii au făcut cordon călare în faţa protestatarilor atunci când oamenii adunaţi în Piaşa Victoriei au vrut să plece în marş pe Bulevardul Lascăr Catargiu. Manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii, au strigat ”Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”. 

După îmbrânceli cu manifestanţii şi după ce caii au devenit foarte agitaţi, jandarmii călare s-au retras la o distanţă de siguranţă.

Totuşi, zeci de jandarmi şi poliţişti au mers în faţa coloanei de manifestanţi.

Circulaţia rutieră a fost oprită pe Bulevardul Lascăr Catargiu, pe Magheru, pe Nicolae Bălcescu şi pe Bulevardul Unirii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.