Preşedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri de la ora 12.00, la dezbaterea cu tema „Schimbările climatice, relaţia om-natură şi sănătatea publică”, organizat, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, la Palatul Cotroceni de Administraţia Prezidenţială şi de Biroul pentru România al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Obiectivul acestui eveniment este generarea unei dezbateri cu privire la politicile de sănătate şi protecţia mediului în contextul schimbărilor climatice. Discuţiile vor viza efectele schimbărilor climatice asupra sănătăţii publice, relaţia dintre degradarea mediului înconjurător şi apariţia pandemiilor, precum şi măsuri pentru a întări rezilienţa sistemului românesc de sănătate în faţa acestor provocări”, arată un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Conform sursei citate, la eveniment va mai participa dr. Hans Kluge, directorul regional al Biroului pentru Europa al OMS, cât şi reprezentanţi ai Programului Naţiunilor Unite pentru Mediu, ai Parlamentului European, precum şi membri ai Guvernului şi Parlamentului României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.