Preşedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, de la ora 17.00, la manifestările dedicate Zilei Armatei, la Carei, în timp ce premierul Viorica Dăncilă va participa, tot la Carei, de la ora 17.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit programului oficial al preşedintelui Klaus Iohannis, acesta va participa, vineri, de la ora 17.00, la manifestările dedicate Zilei Armatei, la Carei.

Tot la ora 17.00, au trecut în program participarea la manifestările de la Carei ministrul Apărării, Gabriel Leş, dar şi şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, de la ora 17.00, la Carei, are loc o ceremonie de depuneri de coroane şi jerbe de flori şi o ceremonie de acordare de distincţii Drapelelor de Luptă ale unor unităţi militare, simultan cu survolarea zonei de către aeronave ale Forţelor Aeriene Române şi cu sosirea ”Ştafetei Veteranilor”, care a plecat din Capitală pe 17 octombrie.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, va participa la evenimentele de la Carei, de la ora 17.30, potrivit programului oficial transmis de către reprezenanţii PSD.

Anterior, de la ora 16.00, Dăncilă participă la evenimentele dedicate Zilei Armatei, la Satu Mare.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.