Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, în a doua zi a vizitei în Lituania, la simpozionul The Idea of Europe, organizat la Kaunas de Universitatea Vytautas Magnus, unde va susţine o alocuţiune în cadrul panelului prezidenţial. ”Este o oportunitate de a reflecta împreună, în aceste vremuri de provocări şi incertitudini fără precedent, asupra ideii de Europa”, a fost mesajul şefului statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Foarte bucuros să particip astăzi, în Kaunas, Lituania, la Simpozionul "Ideea de Europa" organizat de Universitatea Vytautas Magnus. Este o oportunitate de a reflecta împreună, în aceste vremuri de provocări şi incertitudini fără precedent, asupra ideii de Europa”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj pe Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, în a doua zi a vizitei în Lituania, la simpozionul The Idea of Europe, organizat la Kaunas de Universitatea Vytautas Magnus, unde a susţinut o alocuţiune în cadrul panelului prezidenţial.

În continuare, Preşedintele României va lua parte, împreună cu omologii din Lituania, Letonia şi Polonia, la un summit dedicat întăririi Flancului Estic al NATO, susţinerii Ucrainei şi Republicii Moldova şi respectiv promovării memoriei europene, cu accent pe combaterea dezinformării şi a tentativelor de rescriere a istoriei.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a efectuat o vizită oficială în Republica Letonia, la Riga, în data de 23 noiembrie 2022, urmată de o vizită oficială în Republica Lituania, la Vilnius, în data de 24 noiembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.