Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, că preşedintele Volodimir Zelenski participă, efectiv, astăzi, la şedinţa Consiliului European, când se discută despre Ucraina şi că vor exista întâlniri în formate restrânse cu preşedintele Ucrainei, iar el va participa în primul grup care se va întâlni cu liderul ucrainean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Întâlnirea de astăzi începe cu tema Ucraina, într-un fel foarte special, preşedintele Zelenski participă, efectiv, astăzi, la şedinţa Consiliului European, când discutăm despre ucraina. Temele sunt cunoscute, temerile sunt cunoscute, îl vom asigura de solidaritatea noastră, de sprijinul nostru, de unitatea noastră iar eu voi reitera sprijinul României pentru ucraina. Evident că voi menţiona şi sprijinul dat şi până acum, începând din prima zi de război şi faptul că vom continua să sprijinim Ucraina”, a spus preşedintele României.

El a arătat că sunt câteva pachete care vor fi prezentate de Comisie, în spriijinul Ucrainei. ”Important este de reţinut că, după plenul Consiliului, vor exista întâlniri în formate restrânse cu preşedintele Zelenski, eu voi participa în primul grup care se întâlneşte cu preşedintele, împreună cu alţi şefi de stat lşi de guvern”, a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.