Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că nu intenţionează să meargă acasă, la Sibiu, atâta timp cât oraşul este carantinat. ”Avem foarte, foarte mult de lucru aici şi cred că este mai important să mă ocup de aceste probleme”, a declarat, duminică, şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a fost întrebat, duminică, după o vizită la Institutul Fundeni, dacă intenţionează să meargă acasă, la Sibiu, atâta timp cât oraşul este în carantină şi a răspuns: ”Dacă ne-am întâlnit în Bucureşti, vă daţi seama că nu am fost în Sibiu. Nu, nu am de gând să merg în Sibiu atâta timp cât este carantinat, dar motivul principal este că avem foarte, foarte mult de lucru aici şi cred că este mai important să mă ocup de aceste probleme decât să îmi petrec week-end-ul la Sibiu”.

Preşedintele Klaus Iohannis îşi petrece frecvent week-end-urile la locuinţa sa din Sibiu, acolo unde stă în continuare soţia sa, profesoară de engleză la un colegiu din oraş.
 
Municipiul Sibiu este în carantină începând de luni, având o rată de infectare de peste 13 la mie.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.