Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri un mesaj de condoleanţe Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, după moartea Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În numele poporului român şi al meu personal, doresc să transmit Majestăţii Voastre, întregii Familii Regale şi poporului britanic condoleanţe şi compasiune pentru dureroasa pierdere suferită. Majestatea Sa Regina a fost un lider excepţional, care şi-a servit patria cu devotament şi responsabilitate desăvârşită, reprezentând un simbol al stabilităţii şi un veritabil reper moral pentru întreaga lume. Cele şapte decade în slujba Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi a întregului Commonwealth rămân în istoria umanităţii drept un reper şi inspiraţie pentru noi toţi şi generaţiile viitoare.”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea, conform sursei citate. 

Regina Elisabeta a ll-a a murit joi după-amiază, la reşedinţa sa de la Balmoral, la vârsta de 96 de ani, a anunţat Palatul Buckingham. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.