Vicepremierul Kelemen Hunor (UDMR) a afirmat, joi seară, că are o relaţie corectă cu preşedintele Klaus Iohannis cu care comunică ori de câte ori este necesar şi se şi întâlnesc dacă este cazul. Întrebat de ce nu a fost la recepţia de Ziua Naţională oferită de preşedintele Klaus Iohannis, Kelemen Humor a precizat că nu era în Bucureşti, profitând de zilele libere pentru a merge la familie, la fel ca şi colegii săi de partid care fac parte din Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, ce relaţie are cu preşedintele Klaus Iohannis şi a afirmat: ”E o relaţie corectă, o relaţie instituţională, o relaţie între preşedintele României şi liderul unui partid din coaliţia de guvernare. Da, vorbim, bineînţeles. Când este cazul ne şi vedem”.  

Vicepremierul UDMR afirmă că nu există o problemă de comunicare cu şeful statului.  

Întrebat de ce nu a fost la recepţia de Ziua Naţională, Kelemen Hunor a afirmat: ”Nu am fost în Bucureşti, am fost - şi am anunţat - am fost la Cluj, pentru că trei-patru săptămâni, când au fost negocierile, nu am prea ajuns pe acasă”.  

Kelemen Hunor a explicat că şi colegii săi din Guvern au mers acasă la familii, toţi miniştrii UDMR având copii mici.  

”Nu a fost nicio supărare, am fost invitaţi cu toţii, eu am spus şi premierului că iau câteva zile de concediu să stau cu copiii. Ceilalţi colegi ai mei la fel, pentru că toţi au copii mici. Am fost acasă fiecare (...) Eu cu speculaţiile nu am ce face şi chiar nici nu-mi place să răspund în fiecare an, de fiecare dată. Lucrurile sunt extrem de simple şi extrem de clare. Trebuie să ne respectăm reciproc şi în condiţiile în care avem o altă interpretarea istoriei şi să ne întoarcem către viitor”, a adăugat Kelemen Hunor.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.