Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că, în opinia sa, în câteva zile se vor încheia discuţiile privind rectificarea bugetară şi că Ordonanţa care va reglementa acest aspect va fi adoptată, cel mai probabil, săptămâna viitoare. O a doua rectificare va avea loc înainte de finalul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am mai discutat şi de rectificare, urmează să continuăm discuţiile fiecare ministru cu premierul, dar eu cred că în câteva zile se închide rectificarea şi se va trece, probabil săptămâna viitoare, la aprobarea Ordonanţei pentru rectificarea bugetului, prima rectificare din 2021. Urmează o altă rectificare, undeva în noiembrie”, a declarat Kelemen Hunor luni seară, după şedinţa coaliţiei. 
 
Liderul UDMR a ţinut să menţioneze că nu au existat discuţii în contradictoriu între membrii coaliţiei pe subiectul rectificării bugetare.
 
"Deci acum nu au fost discuţii în contradicţie, lucrurile se aşază. Sigur, solicitările sunt mai mari decât posibilităţile în acest moment, dar, aşa cum văd eu lucrurile, se vor aşeza”, a mai afirmat Kelemen Hunor.
 
Ministerul Finanţelor Publice a publicat, vineri seară, proiectul de ordonanţă privind rectificarea bugetară. Documentul prevede suplimentări de sume la Ministerele Sănătăţii, Finanţelor, Dezvoltării. Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale înregistrează o rectificare negativă de 2.781,2 milioane lei, per sold
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.