Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că a avut discuţii cu PSD privind o colaborare parlamentară punctuală, dar încă nu s-a ajuns la o concluzie comună, urmând ca aceste discuţii să continue. El a subliniat însă că este "exclusă" varianta intrării Uniunii la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom vedea. Noi niciodată nu am refuzat un dialog, nici cu domnul Dragnea, nici cu altcineva. Vom vedea mâine, poimâine. Am avut deja o primă discuţie, dar încă nu am ajuns la o concluzie finală, la ceva ce poate fi prezentat opiniei publice", a spus Kelemen Hunor, întrebat despre discuţiile PSD-UDMR pe tema formării Guvernului.

Liderul UDMR a precizat că discuţiile continuă şi se va vedea dacă cele două formaţiuni pot sau nu să ajungă la "o concluzie comună". Kelemen a precizat că în acest moment este însă vorba doar despre o colaborare parlamentară, nu despre o intrare la guvernare.

"De Guvern nu vorbim. Ei au o coaliţie formată, un acord politic format, o majoritate asigurată, deci vorbim doar de o colaborare parlamentară punctuală. Dacă ar fi fost vorba de Guvern semnam şi noi un acord de coaliţie. (...) Guvernarea exclusă în acest moment", a afirmat el.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.